Dobrodelni koncert za pomoč 6-članski družini iz Trbovelj

Ob 20. letnici delovanja Lions kluba Trbovlje organiziramo dobrodelni koncert. Nastopali bodo Mešani mladinski pevski zbor GESŠ Trbovlje (zborovodja Blaž Rojko), Pihalni orkester Glasbene šole Trbovlje (dirigent Dominik Hribovšek) in učenci solo petja Glasbene šole Trbovlje (mentorica Barbara Sorč). Predprodaja vstopnic Delavski dom Trbovlje. Cena vstopnice 10€.

 

 

Dobrodelni koncert za pomoč 6-članski družini iz Trbovelj

Zaradi bolezni in prenizke plače staršev so štirje otroci pahnjeni v revščino, ki jih zaznamuje na vsakem koraku. Nemoč, s katero se sooča družina, je nepredstavljiva. Pomagajmo jim in zberimo sredstva, ki jih bodo vsaj malo razbremenila teže vsakdanjika in jim polepšala življenje.

Dobrodelni koncert bo v četrtek, 26. novembra 2015, ob 19. uri v dvorani Delavskega doma Trbovlje.

Uživali bomo v melodijah popevk in filmske glasbe v izvedbi Mešanega mladinskega pevskega zbora GESŠ Trbovlje, Pihalnega orkestra Glasbene šole Trbovlje in učencev oddelka za solo petje Glasbene šole Trbovlje.

Z nakupom vstopnice (10 EUR) bomo pomagali družini v stiski, zato se nam pridružite in si priskrbite svojo vstopnico v predprodaji na blagajni Delavskega doma Trbovlje, vsak dan med 17. in 19. uro. Rezervacije in informacije na 03/56-33-482 (blagajna) ali na e-naslovu blagajna.ddt@siol.net. Izkupiček od prodanih vstopnic bo namenjen družini.

Zbrana sredstva bodo namenjena za obšolske dejavnosti štirih otrok in s tem za razvoj njihovih talentov, ki so zanje pomembna popotnica v boljše življenje. Drugi del zbranih sredstev pa bo šel za nujno zamenjavo dotrajane opreme v stanovanju, s čimer bomo omogočili osnovne bivalne pogoje za vso družino.

Z obiskom koncerta boste pomagali družini v hudi stiski. Vsaka vstopnica šteje, zato pomagajte in se udeležite dobrodelnega koncerta. Hvala.

Pobudnik dobrodelnega koncerta je Lions klub Trbovlje, ki bo tako počastil svojo 20-letnico obstoja. V tem času je klub skrbel za pomoč slepim in slabovidnim, v zadnjih letih pa svoje aktivnosti usmeril k vsem ljudem v stiski, še posebno k otrokom in mladim. Lions klub Trbovlje redno financira letovanje za otroke iz socialno šibkih družin, pomaga družinam z bolnimi otroki (nakupi pripomočkov ali terapij), vrsto let spremlja natečaj za onovnošolce “Plakat miru” in vsako leto nagradi zlate maturante. Od leta 2014 klub sodeluje v vseslovenskem projektu »Donirana hrana« in člani tako na območni Rdeči križ vsak dan dostavijo prehrambne izdelke iz trboveljske trgovine Spar. Člani kluba prihajajo iz vsega Zasavja, zato je tudi njihova pomoč namenjena vsem trem zasavskim občinam.

Izvedbo koncerta so omogočili: Občina Trbovlje, Delavski dom Trbovlje, SOP Trbovlje, Zasavski tednik, ETV, Radio Kum Aktual, SAZAS, Chaosstar Audio, Cvetličarna Sončni svet, Sinet in Razvojna liga. Hvala za sodelovanje.

Hvala za vašo podporo, sodelovanje in pomoč. Se vidimo na koncertu.

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top