Dobrodelni koncert za Jakca in Erazma

Marec je mesec, ko se pomlad že hoče pokazati v vsej svoji lepoti. Prvi zvončki, trobentice, božanje sočnih žarkov … Po treh letih, ko smo v prepolni dvorani Delavskega doma Trbovlje »klicali« pomlad, prepevali, plesali za Tanjini dvojčici, se GESŠ Trbovlje pripravlja na novo »prebujanje« – na dobrodelni koncert za Jakca in Erazma.

Bivši dijakinji, Špela Alič in Petra Golob, sta ponosni mamici svojih dveh sončkov: Erazma in Jakca. Njune pomladi so malce drugačne kot pomladi njunih vrstnikov … Za dodatno zdravljenje, za »več« potrebujeta fantka ogromno denarnih sredstev. Tudi za zdravljenje v tujini.

Manica Hribar, prof. slovenščine, je ponovno zbrala sedanje in bivše dijake GESŠ Trbovlje. Tako bodo združili moči in pripravili dobrodelni koncert v petek, 6. 3. 2015, ob 19. uri v Delavskem domu Trbovlje. Vstopnina je 15 evrov, lahko pa darujete tudi več. Denar se bo zbiral preko Rdečega križa Trbovlje in bil nato predan obema družinama.

Pred tremi leti smo zapisali, da znamo stopiti skupaj, pomagati, ko je to potrebno. Naj tudi letos dvorana DD Trbovlje »poka po šivih«!

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top