Dobrodelni koncert Lions kluba Trbovlje tudi tokrat uspešen

V duhu slogana lionističnega gibanja je Lions klub Trbovlje 7. marca 2014 organiziral dobrodelni koncert »Več sonca za naše sončke«. Soorganizator je bilo Območno združenje RK Zagorje, koncert pa je gostil Delavski dom Zagorje. Ves izkupiček je bil namenjen za letovanje otrok iz socialno šibkih družin v Zagorju.

 

Na prireditvi so nastopili MeMPZ GESŠ Trbovlje (zborovodja Blaž Rojko), Godalni orkester Glasbene šole Zagorje (dirigent Klemen Benko), Lucienne Lončina in ansambel Igor in Zlati zvoki. Program je povezoval Primož Siter.

 

Nastopajoče in občinstvo v dvorani sta pozdravila viceguverner slovenskih lionsov Jurij Šarman in zagorski župan Matjaž Švagan, osrednji govor pa je imel predsednik LK Trbovlje Miloš Vengust.

 

Vsi nastopajoči so se odpovedali honorarju, stroške, ki so nastali v zvezi z organizacijo, pa je pokril LK Trbovlje. Da bi bil izkupiček čim večji, so se potrudili vsi, ki so sodelovali pri promociji koncerta (Darjan Bunta, Grafex, Radio Kum, Multima), Delavski dom Zagorje pa je poskrbel za pripravo odra, prostorov in za ozvočenje. Koncert so finančno podprli tudi Občina Zagorje, stranka Zagorje gre naprej Sazas in delno tudi Delavski dom Zagorje.

 

Zahvala gre tudi donatorjem Elektroelementu Izlake, Avtohiši Kržišnik Zagorje in Kalmerju Trbovlje.

 

Kljub neugodnim časom je organizatorjem uspelo zbrati 3.000 evrov, ki bodo najmlajšim omogočili prijetno letovanje na morju.

 

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top