Dnevi svetovalnih središč, 23. – 25. 9. 2015

Že 11. leto zapored svetovalna središča za izobraževanje odraslih ISIO skupaj z Andragoškim centrom Slovenije konec septembra organizirajo Dneve slovenskih svetovalnih središč. Dogodek je namenjen promociji svetovalne dejavnosti in seznanjanju odraslih o možnostih formalnega in neformalnega učenja v lokalnem okolju.

V Svetovalnem središču Zasavje, ki na Zasavski ljudski univerzi deluje že trinajsto leto, bodo med 23. in 25. 9. ponudili več brezplačnih delavnic za odrasle. Delavnice bodo skupaj s partnerji Centrom za socialno delo Zagorje, Območno obrtno zbornico Hrastnik in Dnevnim centrom Šentknap Trbovlje potekale v vseh treh zasavskih občinah.

V Zagorju in v Hrastniku bodo delavnice obarvane jezikovno. V Zagorju bo na Centru za socialno delo potekala ANGLEŠKA ČAJANKA, na kateri bodo udeleženci usvojili različne fraze, s katerimi se srečajo ob skodelici čaja ali kave. Delavnica je namenjena vsem odraslim, ne glede na znanje angleščine. Na delavnici KO ZAZVONI TELEFON… SE ZNATE POGOVORITI NEMŠKO?, ki bo potekala v prostorih Območne obrtne zbornice Hrastnik, se bodo udeleženci naučili osnovnih fraz pri pogovoru po telefonu. V Trbovljah pa si bodo v prostorih ZLU lahko izdelali svojo MAPO OSEBNIH DOSEŽKOV ali PORTFOLIJO. Dogajanje se bo zaključilo v Dnevnem centru Šentknap, kjer bodo razmišljali o tem, KAJ NAM JE V ŽIVLJENJU POMEMBNO.
Za vse udeležence dogodkov so na Zasavski ljudski univerzi pripravili darila. Pustite se presenetiti!

Koledar brezplačnih dogodkov je na voljo na spletni povezavi: http://goo.gl/HKhAUp. Ob delavnicah bo možno tudi osebno svetovanje za vse, ki potrebujejo informacije ali pomoč pri vprašanjih, povezanih z izobraževanjem in učenjem. Zaradi lažje organizacije prosijo, da se zainteresirani na delavnice prijavijo na tel. 03 56 31 191 oz. na e-naslovu valentina.uran@guest.arnes.si, kjer dobijo tudi več informacij o dogodkih. VABLJENI!

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top