Denis Šehič srebren na mednarodnem turnirju v Banji Luki

V soboto, 5. novembra, je v Banja Luki potekal 4. Mednarodni karate turnir “Grawe Energija kup”, ki prevzema primat najštevilčnejšega in najkvalitetnejšega turnirja v Bosni in Hercegovini. Tekmovanja se je udeležilo 116 klubov iz 9 držav. Opravljenih je bilo kar 1528 nastopov. Barve našega kluba so zastopali: Denis Šehič, Kenan Isakovič ter Marko in Uroš Markuljevič. Vodil jih je trener Miha Kovačič.

Prvo so Denis, Marko in Uroš nastopili v katah ekipno, kjer so na koncu zasedli nehvaležno peto mesto. Tekmovanje se je nadaljevalo v športnih borbah, ki so prinesle več zadovoljstva v trboveljsko ekipo. Najmlajši tekmovalec je tokrat edini osvojil medaljo. Denis je nastopil v kategoriji 11-letnikov do 35 kilogramov. Po treh lepih zmagah se je uvrstil v finale, kjer pa je moral priznati premoč nasprotniku iz Črne gore ter tako na koncu osvojil srebrno medaljo. Kenan, Marko in Uroš niso prikazali svojih najboljših borb, tako da se nobenemu ni uspelo zavihteti na zmagovalni oder.

V nedeljo čaka trboveljske karateiste nastop na 3. Pokalni tekmi Karate zveze Slovenije, kjer trenutno zasedajo drugo mesto v skupnem seštevku.

REZULTATI:

ŠPORTNE BORBE:
Dečki 11 let do 35 kg:
2. mesto: Denis ŠEHIČ

Jernej Simerl
Tajnik kluba

unnamed-12

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top