Delovni sestanek vodstva občine z trboveljskimi gasilci

V sredo 7. januarja 2015 je v predavalnici PGD Trbovlje mesto potekal delovni sestanek članov Upravnega odbora Gasilske zveze Trbovlje (predsedniki in poveljniki vseh prostovoljnih in prostovoljno industrijskih gasilskih društev, vodstvo Gasilskega zavoda Trbovlje) z županjo občine Trbovlje mag. Jasno Gabrič in podžupanom Tadejem Špitalarjem. Na sestanku je bil prisoten tudi vodja oddelka za finance, gospodarstvo in družbene dejavnosti občine Trbovlje g. Kristjan Dolinšek.

 

Vodstvo gasilske zveze Trbovlje je županjo in podžupana seznanilo najprej z organiziranostjo gasilstva v Republiki Sloveniji, zasavski regiji in organizacijo gasilstva v občini Trbovlje, predstavili so delo gasilske zveze, zakonodajo, obveznosti gasilcev, obveznosti občine, težavami, doseženimi uspehi, programom dela in finančnim planom za naslednje obdobje. Nato so predsedniki in poveljniki društev ter direktor poklicne gasilske enote seznanili županjo in podžupana z svojim delom, planom, investicijami, opremo, članstvom za posamezno gasilsko društvo.

 

Zaključki delovnega sestanka z županjo in podžupanom so za vodstvo gasilske zveze pozitivni in vzpodbudni tako za delo prostovoljnih kot poklicnih gasilcev za leto 2015.

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top