Delo doma, v Avstriji in v tujini

Mladinski center Trbovlje vas vabi, da se udeležite Zaposlitvenega torka, ki bo potekal, v TOREK, 26.11.2013, v klubu Mladinskega centra Trbovlje, v okviru festivala DRUGA IZMENA. Skupaj s partnerji bomo predstavili aktualne možnosti zaposlovanja doma in v tujini.

 

PROGRAM

 

10:00 DELO DOMA

Mladinski center Trbovlje bo skupaj z domačimi delodajalci predstavil možnosti aktualnih zaposlitev doma. Na dogodku se bo predstavilo aktualna delovna mesta, ki jih ponuja Slovenska vojska, predstavili bomo tudi nove programe zaposlovanja mladih, ki se bodo v prihodnjem letu izvajali v Zasavju (Podjetno v svet podjetništva in podobno) ter predstavili aktualne možnosti dela pri drugih delodajalcih iz Zasavja. Informirali bomo tudi o ukrepih zaposlovanja, ki bodo na voljo v prihodnje. Več podrobnosti sledi, začnemo v torek, ob 10:00 uri, v MCT.

 

12:00 DELO V AVSTRIJI

Podjetje MLW Montagen GmbH je specializirano za gradbeno dejavnost, ukvarjajo pa se tudi z drugimi dejavnostmi, vendar v manjšem obsegu. Podjetje omogoča slovenskim državljanom opravljanje različnih sezonskih del v Avstriji, zaposlitev pa poteka skladno z avstrijsko zakonodajo. Vabimo vse, ki se zanimajo za delo v Avstriji, da se udeležijo srečanja kjer jih bomo v vpisali v bazo in jim uredili zaposlitev. Najbolj iskani poklici so: natakarji, sobarice, pomivalci posode, kuharji in pomočniki v kuhinji, zidarji, tesarji, monterji, železokrivci, varilci, pomožni delavci, slikopleskarji….

Več o načinu dela, vrstah dela, plačilu in pogojih boste izvedeli v torek, 26.11.2013.

 

18:00 DELO V TUJINI (Nova Zelandija, Kanada, ZDA)

Če te mika za mesec ali dva oditi na delo v Novo Zelandijo, Kanado, ZDA in še kam, je predavanje, ki ga izvaja organizacija STA v sodelovanju z MCT primerno zate. V prvi vrsti imajo pri tovrstnih delih prednost študentje, delovne možnosti pa so, sicer v manjšem obsegu, namenjene tudi vsem ostalim.

Predavanje bo potekalo, 26.11.2013, ob 18:00 uri, v klubu MCT.

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top