Delitev točk

Ekipa Rudarja je na domačem igrišču osvojila točko, ki je bila glede na videno še najbolj poštena za obe ekipi. Kljub temu, da so gostje uspeli celo povesti, je nato knapom zelo hitro uspelo rezultat izenačiti. Za kaj več pa je zmanjkalo zbranosti in sreče.

NK Rudar Trbovlje : Adria 1:1 (0:0)

NK Rudar Trbovlje: Ivačič Aljaž (V), Mrvoljak Amel, Holešek Jan, Klančar Peter, Drnovšek Rok (56′ Laznik Jure), Berger Jan, Volaš Goran, Memišević Damir (K) (Berić Aleksandar Sandro), Karamarkovič Nebojša, Jovanovič Goran (46′ Ristić Vukašin), Ogrič Sašo

Strelec: Karamarkovič Nebojša (70′) – 11m

V prvem polčasu sta bili ekipi povsem enakovredni. Gostje so si priigrali nekaj lepih priložnosti za zadetek, vendar pa jim do polčasa ni uspelo premagati odličnega Ivačiča , ki je s svojimi obrambami ponovno navduševal gledalce. Tako se je polčas končal brez zadetkov na obeh straneh.

Trener Hrovatič je takoj na začetku drugega polčasa opravil dve menjavi, saj igra Rudarja na sredini igrišča ni bila zadovoljiva in učinkovita. Igra v drugem polčasu je bila podobna tisti iz prvega. Obe ekipi sta si želeli zadeti za vodstvo, gostje so bili predvsem nevarni iz hitrih protinapadov. Tako je gostom v 66. minuti po lepem prodoru njihovega igralca po desni strani in odlični podaji le uspelo premagati domačega vratarja. Knapi so nato začeli pritiskati na nasprotnikova vrata in imeli vso pobudo na igrišču. Že v 70. minuti je gostujoči igralec z roko igral v kazenskem prostoru in sodnik je pokazal na enajstmetrovko. Uspešen izvajalec je bil Karamarkovič . Nato so imeli knapi še nekaj minut popolno premoč na igrišču in si priigrali zelo lepo priložnost za vodstvo, vendar so bili domači napadalci šri zaključku premalo zbrani. Nato do konca srečanja nobeni od ekip ni uspelo zadeti in rezultat je ostal nespremenjen. Ekipa Adria je prikazala črvsto in taktično zelo zrelo igro, prav tako pa je tudi ekipa Rudarja prikazala dobro igro, kljub neodločenem rezultatu.

Ekipo Rudarja čaka naslednje srečanje v pokalnem tekmovanju MNZ Ljubljana v sredo, 3.10.2012 ob 16. uri , ko v Trbovlje prihaja petoligaška ekipa Vir . Vabljeni na ogled tekme!

Avtor članka in fotografij: Tomaž Radič

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top