Delavnica: Kako uspešno pripraviti in prijaviti inovacijo na razpis

GZS Območna zbornica Zasavje vas vabi, da se udeležite delavnice, s katero želimo predstaviti, kako uspešno pripraviti in prijaviti vašo inovacijo na Razpis inovacije Zasavja 2013.

Namen delavnice je, da potencialnim prijaviteljem predstavimo letošnji Razpis za inovacije Zasavja, merila in kriterije za ocenjevanje, na kaj morajo biti inovatorji pri prijavi še posebej pozorni. Na delavnici bodo predstavljene tudi nekatere uspešne svetovne in slovenske inovacije, delavnica pa bo priložnost tudi za vaša morebitna vprašanja.

Delavnica bo v cetrtek, 6. marca 2014 ob 13.00 uri na Obmocni zbornici Zasavje, Podvine 36, Zagorje ob Savi. Delavnico bo vodila ga. Simona Rataj iz Tehnološkega centra inovativnost & razvoj pri GZS, na njej pa bodo prisotni tudi clani Komisije za inovacije pri OZ Zasavje, ki bodo podali svoje dosedanje izkušnje in odgovorili na vaša vprašanja. Vabimo vse prijavitelje, tudi tiste, ki še oklevate ali bi se prijavili na razpis ali ne, mogoce ste v dvomih ali je vaša inovacije primerna za prijavo ali ne, na delavnici bo priložnost, da se te dileme odpravijo.

Prosimo vas, za potrditev udeležbe na delavnici.

KOTIZACIJE NI!

Vabljeni!

Priloga:

136 kBDelavnica prijava na razpis Inovacije Zasavja 2013

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top