Dela na Dobovcu se zaključujejo

Dela na pobočju lokalne ceste Trbovlje – Dobovec se po navedbah investitorja – lastnika zaključujejo. Sporočili so nam, da v dneh 5., 6. in 7. junij zapora ceste proti Hrastniku ne bo potrebna. Najverjetneje se bo potreba po zaprtju ceste pokazala še za ponedeljek 8. 6. 2015, potem pa najbrž ne več. Danes je bil opravljen ogled izvedenih del pred prevzemom sečišča in dogovor o odpravi morebitnih pomanjkljivosti pri izvedbi del.

 

Občina Trbovlje je vseskozi intenzivno sodelovala z lastnikom gozda in ščitila interese občanov – krajanov Dobovca. Do sečnje in odstranitve nevarne hlodovine je prišlo ravno zaradi pritiskov s strani predstavnikov Občine Trbovlje in predstavnikov krajevne skupnosti. Prav tako ob zaključku del intenzivno sodelujemo z investitorjem in izvajalcem, z namenom zaščite interesov lokalne skupnosti, kar je v tem trenutku vsekakor čim hitrejša vzpostavitev prevoznosti lokalne ceste.

 

Pred pričetkom del smo predstavniki s strani občine in predstavniki s strani investitorja in izvajalca opravili monitoring ceste in po zaključku del mora investitor pokriti vse poškodbe cestišča, ki so nastale ob sečnji.

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top