Dekliški nogometni klub Trbovlje vabi v svoje vrste

Dekliški nogometni klub Trbovlje je nastal na iniciativo staršev, ki so se združili zaradi interesa svojih hčerk ter ob sodelovanju v mesecu maju tudi  uradno ustanovili klub, ki dekletom nudi športno preživljanje prostega časa, možnost druženja in spodbuja njihovo veselje do igranja nogometa.

Pod strokovnim vodstvom trenerja Hajrudina Ibrakića organiziramo vadbo v okviru nogometnega vrtca (za deklice od 3. let dalje) in nogometne šole, kjer vključujemo osnovnošolke. Naš cilj je, da postanemo dekliški klub, ki bo zrasel z lokalnim okoljem in bo vključeval deklice iz širšega Zasavskega območja. Vizija DNK Trbovlje je,da deklicam jeseni omogočimo sodelovanje na nogometnih tekmah in turnirjih v okviru MNZ LJ in NZS, ter da  z  neprekinjenim in sistematičnim delom  zagotovimo,(čez 5-6let) zasavskim dekletom nastopanje v 1.SŽNL.

Vpis za prihodnje šolsko leto že poteka. Junija je vadba za novo vpisane članice brezplačna.

Vse otroke dekleta vabijo, da 22.6. obiščejo njihovo stojnico  na Zasavskem sejmu športa ter, da se jim 24.6. pridružijo  na Dnevu nogometnega talenta, ki ga organiziramo na stadionu Športnega parka Rudar.

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top