Dedki in babice na uri športa v OŠ Trbovlje

V tem tednu so telovadnico na naši šoli poleg učencev zasedli tudi stari starši. V sredo, 15. oktobra 2014, so naši prvošolci nestrpno pričakovali uro športa, saj so jim dedki in babice obljubili, da se jim bodo pridružili. 1. a in 1. b sta zavzela telovadnico matične šole, 1. c in 1. d telovadnico podružnične šole.

Stari starši so se v velikem številu odzvali našemu povabilu na uro športa s svojimi vnuki, ki smo jo izvedli v okviru projekta Simbioza giba. Naši prvošolci in njihove učiteljice so pošteno ogreli in zadihali dedke in babice, ki so aktivno preživeli 45 minutno šolsko uro. Uživali so in pohvalili takšen način druženja ter nam sporočili, da si želijo še takšnih skupnih vodenih ur. Druženje z najdražjimi in gibanje je kombinacija, ki sprosti, nasmeje in vliva voljo, kar smo lahko videli na zadovoljnih obrazih naših učencev in njihovih starih staršev. Obojestransko veselje je bilo užitek opazovati in ga zajeti v objektiv.

Hvala učiteljicam in učencem 1. razredov, učiteljem športa ter seveda starim staršem, ki so sodelovali pri izvedbi prijetne šolske ure.

simbioza14

simbioza4

 

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top