Decembrska številka časopisa Sr(e)čno Trbovlje

V začetku meseca decembra bomo izdali zadnjo številko časopisa Sr(e)čno Trbovlje v letu 2015.

Najkasneje do četrtka, 12. novembra 2015 nam lahko na mail vesna.jesih@trbovlje.si, pošljete vaše prispevke, ki bi bili primerni za objavo v tiskani številki časopisa.

Prispevki naj bodo dolgi največ polovico A4 strani (pisava velikosti 12), v njih ne uporabljajte velikih tiskanih črk, zraven pa nam obvezno pošljite fotografije, dovolj kvalitetne za tisk. Navedite avtorje prispevkov in fotografij. Praviloma naj bo iz ene ustanove en članek – sami izberite, kaj je tisto najpomembnejše, kar bi poudarili. V svojih prispevkih se osredotočite na prihodnost oz. na tisto, kar imate v načrtu za leto 2016 ali kar boste izvedli v mesecu januarju.
Uredništvo si pridržuje pravico, da objavi le članke, ki bodo dovolj kvalitetni in aktualni. Ostali bodo objavljeni na spletnem portalu www.srcnotrbovlje.si.

V decembrski številki časopisa bomo objavili tudi seznam decembrskih prireditev. Prosimo vas, da nam sporočite, ali imate v času veselega decembra v svojem programu načrtovano prireditev. Prireditve, za katere nam boste posredovali točne podatke, bomo vključili v koledar prireditev, ki bo objavljen v časopisu Sr(e)čno Trbovlje.

Decembrske prireditve bodo potekale v času od 1. do 31. decembra 2015.

Obenem bomo v časopisu objavili tudi prireditve v januarju, za katere že imate določene datume.

Prosimo vas, da nam NAJKASNEJE do 12. novembra 2015  pošljete podatke:

-dan, datum, ura prireditve
-naziv prireditve
-organizator prireditve

Uredništvo časopisa Sr(e)čno Trbovlje

 

 

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top