Članice Felix Zasavja vabijo na prvo letošnjo tekmo na domačih tleh

V soboto, 7. februarja,  bo odigrana tekma 13. kroga 2. SKL za članice. Igralke Felix Zasavja se bodo pomerile proti novomeški Krki. Tekma bo potekala v telovadnici OŠ Trbovlje, začela pa se bo ob 17. uri.

Za zasavske košarkarice bo to najverjetneje zadnja tekma, odigrana v črtastih dresih, saj potekajo priprave na izdelavo novih članskih dresov. Glede na to, da poteka 2. članska sezona, ki je po krstni prvi sezoni in očitnem napredku naših mladih igralk prinesla tudi odlične rezultate, smo se v klubu odločili, da jih nagradimo z novimi dresi.

K nakupu novih dresov sta nam na pomoč že priskočila prva dva sponzorja – podjetje Erpo in Destination Pretty. Ob tej priložnosti pozivamo še vsa druga podjetja, ki bi nam lahko pomagala s svojo donacijo oziroma sponzorstvom. Glede na to, da naše članske tekme potekajo pred več kot 200-timi gledalci – zadnje tekme v športni dvorani Polaj se je udeležilo kar 230 gledalcev – smo prepričani, da se vložek v člansko ekipo Felix Zasavje z namenom promocije podjetja resnično izplača.

kosarka-felix-februar-15-2

Ker se zavedamo, da je sponzorstvo sodelovanje kluba in podjetja, v klubu podjetja, ki nas sponzorirajo, promoviramo na različne načine – z odtisom logotipa na klubskih dresih in naših spletnih straneh ter Facebook profilu (ki ima največ všečkov med vsemi zasavskimi klubi – trenutno kar 1.272), z izobešenimi plakati na domačih tekmah in turnirjih vseh starostnih kategorij, deljenjem letakov s predstavljenimi dejavnostmi podjetja, imenovanjem sponzorjev kluba na članskih tekmah…

Prepričani smo, da bo v soboto, 7. februarja, igralkam v starih dresih uspelo še zadnjič premagati nasprotnice. Za igranje v dvorani OŠ Trbovlje so se odločile igralke same – tam imajo namreč največ treningov tedensko in jim je tako ta dvorana tudi najbolj domača. Vabimo vas, da si tekmo proti Krki ogledate v čim večjem številu ter z glasnim športnim spodbujanjem in navijanjem zasavskim košarkaricam pomagate do prve zmage v letu 2015. Naslednja domača članska tekma bo namreč sledila šele čez en mesec – v soboto, 7. marca.

Na tekmi pa bo med polčasom zopet potekala nagradna igra. Prejšnjo tekmo je potekal žreb za reprezentančni dres Nike Barič, ki ga je prejela Maša, igralka mlajših pionirk Felix Zasavje. Tokrat pa bomo izžrebali novo lastnico oz. novega lastnika ogrevalne majice najboljše slovenske košarkarice.

kosarka-felix-februar-15-3

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top