Čistilna akcija tokrat malo drugače – #OčistimoTrbovlje

Po enoletnem premoru je zopet prišel čas, da skupaj očistimo naše mesto in njegovo okolico. Ker smo Trboveljčani v mesecih zaprtja pokazali, kako obožujemo našo naravo, je še kako pomembno, da jo ohranjamo v njeni najpristnejši obliki.

Namreč, če bi vsak občan Trbovelj pobral eno vrečko smeti, bi lahko skupaj zbrali več kot 48 ton odpadkov, ki onesnažujejo okolje.

Letošnja čistilna akcija bo, ob upoštevanju vseh takrat določenih ukrepov, potekala v soboto, 20. marca 2021, v primeru slabega vremena, pa bo prestavljena na soboto, 10. aprila 2021. Prosimo, da se na čistilno akcijo odpravite individualno, v krogu družine ali pa v manjših skupinah. Na sami čistilni akciji, prosimo vse občane, da spoštujejo vse veljavne ukrepe za preprečevanje širjenja okužb z novim koronavirusom.

Lepe nagrade za sodelujoče

Na družbenih omrežjih Facebook in Instagram bo hkrati potekal foto natečaj na tematiko čiščenja našega mesta. Za sodelovanje na natečaju objavite fotografijo čiščenja naše okolice na Facebooku ali Instagramu ter uporabite ključnik #OčistimoTrbovlje. Fotografijo nam lahko pošljete tudi na e-naslov: rudi.medved@trbovlje.si.

Zmagala bo tista fotografija, ki na najbolj izviren in kreativen način prikazuje, da ste pomagali očistiti našo okolico.

Prvi trije zmagovalci bodo prejeli bogate nagrade, in sicer je prva nagrada prenosni računalnik, druga tiskalnik in tretja zvočniki. Zmagovalce bo skladno s pravili foto natečaja izbrala tričlanska komisija.

Vsak udeleženec bo prejel majico

Zaradi lažje organizacije, je prijava na čistilno akcijo priporočljiva. Prosimo vse, da do 8. marca 2021 izpolnijo naslednji obrazec: http://bit.ly/3pPpnEs.

Vsi, ki boste sodelovali na čistilni akciji, boste prejeli tudi posebno majico. Ob sodelovanju na čistilni akciji pošljite fotografijo z vašega sodelovanja na čistilni akciji in se potegujte za bogate nagrade.

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top