Čistilna akcija »Očistimo in uredimo Trbovlje«

V Občini Trbovlje načrtujemo izvedbo spomladanske čistilne akcije »Očistimo in uredimo Trbovlje«, h kateri želimo pritegniti k sodelovanju čim večje število naših občanov.

 

Akcijo bomo izvedli v mesecu aprilu, ko obeležujemo tudi Dan zemlje in sicer v soboto, 18. 4. 2015. K sodelovanju želimo pritegniti tudi podjetja v naši občini in sicer lahko pomagate vsem sodelujočim v akciji z nakupom vrečk za odpadke, rokavicami, kot tudi s izposojo morebitnega orodja, materialov, sadik, s katerimi bi olepšali našo dolino. Poleg pobiranja smeti namreč načrtujemo tudi zasaditev cvetličnih korit, barvanje ograje in še druge dejavnosti s katerim bomo prispevali k lepšemu izgledu mesta ter s tem dobremu počutju vseh, ki tukaj živimo. Poleg tega pa vas vabimo, da se skupaj z zaposlenimi udeležite tudi samega čiščenja na dan akcije, bodisi v okolici svojega podjetja ali kje drugje v mestu ter okoliških hribih.
V kolikor boste pri akciji na kakršen koli način sodelovali, nas prosim o tem obvestite. Za vse informacije, pobude ter vprašanja v zvezi z akcijo lahko kontaktirate Andrejo Bienelli Kalpič, ki bo koordinirala akcijo s strani Občine Trbovlje, na telefon 56 27 983 ali na e-mail: andreja.bienelli-kalpic@trbovlje.si.

 

 

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top