CANKARJEVIH 3×3, drugi turnir v ulični košarki

Na sončno soboto, 7. novembra 2015, smo na OŠ Ivana Cankarja Trbovlje izvedli 2. turnir v ulični košarki. Udeležile so se ga ekipe učencev od 4. do 6. razreda, učencev od 7. do 9. razreda in naši bivši učenci. Kljub hladnemu dopoldnevu je bilo ozračje razgreto.

Naš učitelj športa Gašper Ovnik, ki je velik vzornik malih in velikih košarkarjev, je bil predan sodnik, bivša učenka spretna zapisnikarica, starši najbolj zvesti navijači, mladi košarkarji pa zvezde sobotnega dopoldneva.

V mlajši starostni kategoriji je zmagala ekipa Miami, v kateri so bili: Leon, Roj, Jonathan in Darko. Pri starejših pa se je zmage veselila ekipa The Unstoppables, v kateri so bili naši devetošolci: Rok, Luka, Miha in Gregi. (p.s. Premagali so ekipo bivših učencev, ki se je, kako zanimivo, poimenovala Veterani.)

Vsi sodelujoči učenci so prejeli nagrade, zmagovalci še pokale. Zahvaljujemo se vsem, ki so nam pomagali: Občini Trbovlje, MK poslovalnica Zagorje in GESŠ.

Na Cankarju nas ni veliko, velika pa so naša dejanja. Turnir v ulični košarki se bo nadaljeval tudi v bodoče. Je morda čas da ga razširimo?

november 2015

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top