Brezplačna programa Zasavske ljudske univerze

Zasavska ljudska univerza v septembru organizira brezplačna programa, in sicer Ohranimo zdravje in vitalnost ter kako se znebiti finančnega stresa z Ano Vezovišek finančno strokovnjakinjo.

Program Ohranimo zdravje in vitalnost je 40 urni program, ki se začne 14. septembra, potekal pa bo enkrat tedensko ob ponedeljkih, med 17. in 20. uro v Katapultu. Program bo vodila Ksenija Lapornik, certificirana NLP Coachinja in trenerka komunikacijskih veščin. Število mest je omejeno.

Program je namenjen zaposlenim in brezposelnim osebam, ki so manj usposobljeni, predvsem s poudarkom na starejših od 45 let in si želijo pridobiti veščine na področju komunikacije, razumevanja kulturnih in medgeneracijskih razlik, reševanja konfliktov in soočanja s stresom.

Drugi program, ki ga v mesecu septembru ZLU brezplačno nudi pa je Kako se znebiti finančnega stresa z Ano Vezovišek finančno strokovnjakinjo. To je 40 urni program, s pričetkom v torek, 22. septembra 2020, od 17. do 20. ure v predavalnici Delavskega doma Trbovlje.

Program je namenjen zaposlenim in brezposelnim osebam, ki so manj usposobljeni, predvsem s poudarkom na starejših od 45 let in si želijo pridobiti veščine na področju osebnih financ, spoznati mite o financah, spoznati svojo finančno starost in ostale koristne podatke povezane s financami.

Pravilno izpolnjena prijavnica in potrdilo o zaposlitvi je pogoj za vključitev v čakalno vrsto prijavljenih kandidatov. Prijave sprejemamo do zapolnitve skupine.

 

Prijavnico najdete na povezavi:
Prijavnica_CPK_2018-2022_april2020

 

Pisno prijavnico in potrdilo o zaposlitvi pošljete po e-pošti na info@zlu.si.
Vabljeni.

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top