Brez zmagovalca

Tokrat se domači ekipi ni vse izšlo po načrtu, saj sta se ekipi razšli brez zmagovalca. Ekipa Jezero Medvode je z disciplinirano obrambo zaustavljala vsak poizkus knapov, na drugi strani pa so napadalci Medvod domači obrambi delali težave iz proti napadov. Glede na prikazano na igrišču, je končna delitev točk povsem pravična.

Za Rudarja so igrali: Martinčič Matej (V), Marijan Primož (K) (46′ Cvjetič Dejan), Kolar Žan (58′ Ibrahimović Armin), Mrvoljak Amel, Brečko Jure, Ristić Vukašin, Berič Aleksandar Sandro, Lamovšek Rok (49′ Miloševič Siniša), Šišić Abdulah (58′ Ljatifi Alji), Berger Jan (68′ Jerše Klemen), Memišević Damir

Pri domači ekipi se je najbolj poznala odsotnost Ogriča, ki je eden izmed glavnih kreatorjev igre na sredini igrišča. Kljub temu, da ekipa Rudarja ni zabeležila zmage na domačem igrišču, pa še vedno ostaja prva na lestvici, saj so najbližji zasledovalci prav tako na domačem igrišču zabeležili neodločen rezultat, tako da stanje na vrhu lestvice po tem krogu ostaja nespremenjeno. Na tekmi se je zbralo tudi lepo število gledalcev in navijačev na Kamniti, ki so vzpodbujali domačo ekipo.

V tekmo so knapi znova krenili povsem odločeni in z veliko željo, da bodo premagali nasporotnika, vendar pa so gostje iz Medvod prikazali odlično in disciplinirano igro predvsem v obrambni vrsti. Ekipa Rudarja je imela v prvem polčasu nekaj priložnosti, še bolj nevarne pa so imeli gostje iz proti napadov. Nekajkrat se je odlično izkazal tudi domači vratar Martinčič. Kljub temu, da je obrambna vrsta Rudarja v nekaterih situacijah delovala malce nezanesljivo, pa je tudi knapom uspelo ubraniti vse napade gostujoče ekipe. Tako se je polčas, po ne preveč atraktivni igri za kar lepo številne gledalce na Rudarju, končal brez zadetkov.
 

V drugem polčasu so knapi še bolj poskušali, da bi zadeli za vodstvo, vendar jim to ni preveč dobro uspevalo. Ponovno so poizkušali z visokimi predložki, vendar so imeli tudi gostje v svoji obrambni vrsti visoke igralce in dobre skakalce, ki so lepo zaustavljali poizkuse Rudarja. Trener Hrovatič je tudi z menjavami poizkušal narediti vse, da bi domača ekipa le zadela za vodstvo in dobila to tekmo. Tako so se Medvode proti koncu tekme le še branile in vse svoje sile namenile v branjenje, Rudar pa je napadal in poizkušal zadeti. Čeprav so se domači igralci zelo trudili in si res želeli zadeti, jim do konca tekme ni uspelo zadeti za zmago. Tako se je srečanje končalo brez zmagovalca in brez doseženih zadetkov na obeh straneh. Igralci Rudarja si zaslužijo pohvale za borbeno in požrtvovalno igro, kljub temu, da jim ni uspelo zabeležiti zmage na domačem igrišču.
 

Knape sedaj čakata dve tekmi, ki jih bodo odigrali v gosteh. Prva je na vrsti v soboto, 9.6.2012 ob 18. uri, ko ekipa Rudarja odhaja v Ihan. Kot je nekako že v navadi, se na gostovanjih zbere lepo število gledalcev in navijačev iz Trbovelj, ki vzpodbujajo knape in fantje računajo na pomoč tudi na teh dveh tekmah. Do konca ostajajo še tri tekme in vse tri je potrebno oddelati po najboljših močeh. Samo skupaj nam lahko uspe!

Besedilo: Tomaž Radič

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top