Aktivni športniki v VDC Zagorje

Športniki iz Varstveno delovnega centra Zagorje so že celo pomlad aktivni in uspešno tekmujejo na različnih tekmovanjih.

17. aprila 2014 so tekmovali športniki na regijskih igrah MATP, kjer športniki tekmujejo v različnih nalogah. Za VDC Zagorje so nastopili Goran Kovačevič, Vojko Zatler, Sonja Škrabar, Tatjana Juvančič, Teja Repovž in Lepold Flis.

14. maja 2014 je nogometna ekipa odigrala prvi turnir nogometne lige specialne olimpijade v Radovljici. Pomerila se je z VDC Murska Sobota in kljub prevladi na igrišču odigrala 0:0. Druga tekma je bila proti lanskoletnim zmagovalcem CUVD Črna na Koroškem in kljub odlični igri nesrečno izgubila z 1:0. V jeseni bo odigran še drugi turnir in v oktobru finale, katerega gosti VDC Zagorje.

V petek, 23. maja 2014, so v Novem Mestu potekale 21. regijske igre ljubljansko-dolenjske regije. Treningi so se obrestovali, saj je vseh 15. športnikov, ki je nastopilo za VDC Zagorje odlično nastopalo. Dosegli so vrhunske rezultate.

Za VDC Zagorje sta v namiznem tenisu nastopila v 1. skupini Anton Košec 1.mesto in Boštjan Izgoršek 2.mesto ter v 3.skupini Peter Lenart 2.mesto.

V suvanju krogle je Karel Perc v 2.skupini dosegel 1.mesto in Ervin Kostanjšek v 3.skupini 2.mesto. V teku na 100m so nastopili v 1.skupini Toni Ravnikar 1.mesto, Erko Mešič v 2. skupini 2.mesto, Žiga Zor v 8.skupini 1.mesto, Petra Razpotnik 3.skupini 1.mesto in v 4.skupini Sabina Lišič 1.mesto in Polona Doberšek 2.mesto. Nastopila je tudi štafeta v zasedbi Žiga, Petra, Erko in Toni, ki je zasedla 3.mesto.

V elementih košarke so v prvi skupini tekmovali Marjan Pirc 1.mesto in Sašo Molnar 2.mesto in v ženski kategoriji Metka Kotar 1.mesto. V 3.skupini je krstni nastop opravila Barbara Plazar in dosegla 4.mesto.

6 športnikov je doseglo pričakovane rezultate in so se uvrstili na državne igre, ki bodo potekale med 13. in 15.6. 2014 v Mariboru.

 

VDC maj (3)

VDC maj (4)

VDC maj (1)

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top