44. Mednarodni karate turnir “Trbovlje 2016”

Karate klub Trbovlje bo v soboto, 3. decembra, organiziral že 44. Mednarodni karate turnir »TRBOVLJE 2016«, ki sodi med najmočnejše in najštevilčnejše v Evropi. Turnir ima poleg uspešne organizacijske formule tudi eno izmed najdaljših tradicij v Evropi. Lanski je bil rekorden, saj je nastopilo kar 639 tekmovalk in tekmovalcev iz 13 držav: Avstrije, Bosne in Hercegovine, Črne gore, Hrvaške, Italije, Makedonije, Nemčije, Poljske, Slovaške, Srbije, Švice, Ukrajine in Slovenije.

Ob pomanjkanju trboveljskih podjetij, ki bi lahko podprle tako velik projekt je trboveljskemu klubu v lanskem letu uspelo pridobiti Generalnega sponzorja, ki ima sedež delovanja izven Zasavja. To je hitro rastoče in uspešno družinsko podjetje GES iz Rogaške Slatine, ki se je odločilo, da bo podprlo ta projekt, saj se dobro zavedajo, da si lahko z investiranjem v športne zgodbe zagotovijo velik doseg svojih reklamnih sporočil v pozitivnem okolju, kjer se lahko sporočila sponzorjev še bolj dotaknejo ciljnih skupin. Tako podjetje GES kot KK Trbovlje sta našla obojestranski interes za sodelovanje. Direktor podjetja in Predsednik Karate kluba Trbovlje sta že meseca junija podpisala Pogodbo o generalnem sponzorstvu turnirja.

V trboveljskem klubu vsako leto vložijo maksimalne napore, da bi turnir organizirali in izvedli čim kvalitetnejše. Z leti je turnir začel dobivati tudi značilnosti meddržavnega oziroma mednarodnega turnirja. Veliko dosedanjih zmagovalcev je nosilcev medalj z evropskih in svetovnih prvenstev. Glede na prijave, ki so v polnem teku, se tudi letos obeta zelo številčna in kvalitetna konkurenca. Organizatorji pričakujejo več kot 600 tekmovalk in tekmovalcev iz 15 držav.

Otvoritev in pričetek tekmovanja bo ob 9.30 uri. Tekmovanje bo potekalo v katah in športnih borbah v vseh starostnih kategorijah od najmlajših do najstarejših. Prisrčno vas vabimo, da pridete v soboto, 3. decembra, v športno dvorano Polaj v Trbovljah in preživite kakšno urico z nami v športnem vzdušju.

unnamed

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top