43. Mednarodni karate turnir »Trbovlje 2015« – sobota, 5. december

Karate klub Trbovlje bo v soboto, 5. decembra, organiziral že 43. Mednarodni karate turnir »TRBOVLJE 2015«, ki sodi med najmočnejše in najštevilčnejše v Evropi. Turnir ima poleg uspešne organizacijske formule tudi eno izmed najdaljših tradicij v Evropi. Lanski je bil rekorden, saj je nastopilo kar 627 tekmovalk in tekmovalcev iz 14 držav: Avstrije, Bolgarije, Bosne in Hercegovine, Črne Gore, Hrvaške, Italije, Madžarske, Makedonije, Nemčije, Poljske, Slovaške, Srbije, Ukrajine in Slovenije.

 

Karate klubu Trbovlje je že dober mesec dni pred začetkom tekmovanja ob pomanjkanju domačih podjetij, ki bi lahko podprle tako velik projekt, uspelo pridobiti Generalnega sponzorja, ki ima sedež delovanja izven Zasavja. To je hitro rastoče in uspešno družinsko podjetje GES d.o.o. iz Rogaške Slatine. Podjetje se je odločilo, da bo podprlo trboveljski karate turnir, saj se dobro zavedajo, da si lahko z investiranjem v športne zgodbe zagotovijo velik doseg svojih reklamnih sporočil v pozitivnem okolju, kjer se lahko le-ta še bolj dotaknejo ciljnih skupin.

 

  1. Mednarodni karate turnir »Trbovlje 2015«

                                             Generalni sponzor turnirja

 

sponzor

V trboveljskem klubu vsako leto vložijo maksimalne napore, da bi turnir organizirali in izvedli čim kvalitetnejše. Z leti je turnir začel dobivati tudi značilnosti meddržavnega oziroma mednarodnega turnirja. Veliko dosedanjih zmagovalcev je nosilcev medalj z evropskih in svetovnih prvenstev. Glede na prijave, ki so v polnem teku, se tudi letos obeta zelo številčna in kvalitetna konkurenca. Organizatorji pričakujejo več kot 600 tekmovalk in tekmovalcev iz 15 držav.

 

Otvoritev in pričetek tekmovanja bo ob 9.30 uri. Tekmovanje bo potekalo v katah in športnih borbah v vseh starostnih kategorijah od najmlajših do najstarejših. Prisrčno vas vabimo, da pridete v soboto, 5. decembra, v dvorano POLAJ v Trbovljah in preživite kakšno urico z nami v športnem vzdušju.

 

 

 

MEDIJI-30A-TURNIRJA SE JE UDELEŽILO REKORDNIH 627 TEKMOVALCEV IZ 14 DRŽAV  MEDIJI-30D-14-ERVIN SALKIČ MED IZVAJANJEM NOŽNEGA UDARCA

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top