22. Velikonočni miting, Celje 1. 4. 2017

Minulo soboto je, celjski plavalni klub Neptun, organiziral 22. Velikonočni miting. Tekmovanje je potekalo v zaprtem 25 metrskem bazenu na Golovcu. Gostil je trinajst domačih in en hrvaški klub, skupno kar 347 plavalcev in plavalk , vseh starostnih kategorij.

Iz trboveljskega plavalnega kluba so se mitinga udeležili Tiatara Zupančič, Brina Rozina, Lovro Koncilja in Mark Milar.

Pa poglejmo še uvrstitve: Mark je svoje nastope zaključeval v zlati sredini nastopajočih, medtem, ko se je Lovro, kljub komaj 14 dnevnemu treniranju po bolezni, hotel zavihteti višje. Svojih 5 nastopov, v konkurenci z leto starejšimi plavalci, je vedno zaključil vsaj v prvi petnajsterici: 100 prosto 14. mesto, 50 delfin enajsto, 100 mešano deveto, 100 hrbtno sedmo in 100 delfin 5. mesto. Hkrati je v tej disciplini prejel diplomo, za drugo mesto, med mlajšimi letniki.

Za fanti pa nista hoteli zaostajati tudi dekleti. Še več, hoteli sta biti še boljši, zato sta v vseh svojih nastopih popravili svoje osebne rekorde. Brina se je tekmovanja udeležila samo v dopoldanskem delu, ter svoje tri nastope opravila kot 21. na 100 prosto in dvakrat 15. na 50 prsno in 100 hrbtno. Tiatara je za razliko od lanskih nastopov tik za stopničkami, letos uspešneje zaključila zimsko sezono. Petemu mestu na 100 delfin, je dodala še tretje na 100 hrbtno in drugo mesto na 200m mešano.

  

Upajmo, da nas bodo naši mladi plavalci, z lepimi uvrstitvami razveseljevali tudi v bližajoči se letni sezoni .

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top