Katalog ponudbe zasavskih malih in srednjih podjetij

V okviru aktivnosti odpiranja novih poslovnih priložnosti po projektu SPOT svetovanje Zasavje, ki ga izvajata Območna obrtno-podjetniška zbornica (OOZ) Zagorje in OOZ Trbovlje, se pripravlja Katalog ponudbe blaga in storitev zasavskih malih in srednjih podjetij. Katalog bo namenjen promociji vaših storitev in blaga v Zasavju. Tiskan katalog bo dosegljiv vsem zasavskim prebivalcem, omogočil bo večjo prepoznavnost vaših izdelkov ali storitev in vam tako odprl kakšno novo poslovno priložnost. Katalog bo rezultat regionalnega sodelovanje in povezovanja, z njim pa bomo spodbudili lokalno-regionalno potrošnjo, saj se je lokalna ponudba v času novega coronavirusa izkazala za izredno potrebno in pomembno.

Izkoristite enkratno priložnost za brezplačno promocijo, in  svoje podatke podjetja vpišite v povezavo:   http://ooz-trbovlje.si/spot-svetovanje-zasavje/odpiranje-novih-poslovnih-priloznosti/

Ker nekateri podjetniki izvajate različne dejavnosti, je dopustna možnost izbire treh različnih dejavnosti (iz spustnega seznama na prijavnici).
Podatki, ki jih boste vnesli v prijavni obrazec, bodo podlaga za izdelavo tiskanega in spletnega kataloga ponudbe zasavskih podjetij.
Skrajni rok za vpis podatkov v spletno prijavnico je 10. september 2020!
Za dodatne informacije in pomoč so vam na OOZ Trbovlje na voljo na telefonski številki +386 3 563 29 50.
OOZ Trbovlje

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top