Nepovratna sredstva za podjetja iz Trbovelj, Hrastnika in Radeč

Odprt je Javni razpis za sofinanciranje začetnih investicij podjetij ter ohranjanja in ustvarjanja novih delovnih mest na območju občin Hrastnik, Radeče in Trbovlje za leto 2020.

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo je objavilo Javni razpis za sofinanciranje začetnih investicij podjetij ter ohranjanja in ustvarjanja novih delovnih mest na območju občin Hrastnik, Radeče in Trbovlje za leto 2020.

Z objavljenim razpisom želijo na ministrstvu zmanjšati zaostanek v razvoju upravičenega območja ter omogočiti ohranjanje in ustvarjanje novih delovnih mest. V ta namen je bilo zagotovljenih 681.747,00 evrov, pri čemer lahko višina nepovratnih sredstev znaša najmanj 10.000 evrov oziroma največ 100.000 evrov.

Na razpis, ki je odprt do 18. maja 2020, se lahko prijavijo pravne ali fizične osebe, ki se ukvarjajo z gospodarsko dejavnostjo, so registrirane po Zakonu o gospodarskih družbah, poslujejo oziroma ustvarjajo prihodke od prodaje in imajo na dan oddane vloge v Trbovljah, Hrastniku ali Radečah vsaj 18 mesecev registriran sedež, podružnico in/ali poslovno enoto.

Več informacij o javnem razpisu na povezavi (KLIK). 

Regionalna razvojna agencija Zasavje ob tem prijaviteljem svetuje, da se ob odločitvi za prijavo obrne nanje, in sicer na elektronski naslov lucija.vasiljevic@rra-zasavje.si, kjer jih bodo redno obveščali o morebitnih spremembah, ki lahko nastanejo v času odprtja razpisa.

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top