10 krogov za 10 nasmehov 2012

Športno humanitarno društvo Vztrajaj – Never Give Up že drugo leto pripravlja akcijo ”10 krogov za 10 nasmehov”. V začetku junija bomo tako v desetih krajih po Sloveniji tekli za deset socialno ogroženih družin. Podobno kot lani bo tudi letos ves denar, zbran iz startnin in prostovoljnih prispevkov, enakomerno porazdeljen med družine.

Letos bo projekt potekal od 1. do 10. junija 2012 od 16.00 do 21.00 ure v desetih slovenskih krajih (Trbovlje, Novo mesto, Celje, Ptuj, Nova Gorica, Koper, Prevalje, Maribor, Kranj in Ljubljana) na atletskih stadionih.

Pridružite se nam 1. junija ob 16.00 v Trbovljah , kjer lahko odtečete 10 krogov , pomagate s sponzorskimi sredstvi, promocijo, darili za srečelov, animacijo na prireditvi, plačilom štartnine (10€ odrasli, 5€ otroci), nakupom Never Give Up artiklov (majice, zapestnice…), donacijami ali pa samo z nasmehom.

Da pa ne bomo samo tekli, se bo na prizoriščih dogajalo še marsikaj zanimivega. Poskrbljeno bo za varstvo malih nadebudnih tekačev, če se bodo slučajno utrudili prej kot mamice in očki. Pripravljamo tudi srečelov katerega izkupiček se bo pridružil zbranim sredstvom.

Poleg organiziranja športno humanitarnih prireditev predstavlja velik del aktivnosti tudi zbiranje plastičnih zamaškov . Le-te boste lahko oddali na vsakem izmed desetih stadionov, kjer se bo teklo.

Pomagam s srcem!

Avtorji članka: ekipa Never Give Up

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top